Epifanes Rust Remover

Epifanes Rust Remover

Beschrijving

Roestomvormer op basis van water verdringbare polymeren. Maakt de aangeroeste ondergrond geschikt voor schilderwerk en stopt tijdelijk het corrosieproces.

Verpakking

500ml.

Toepassing

Handontroest staal boven– en onder de waterlijn. Moeilijk te ontroesten delen, zoals in hoeken en in geval van putcorrosie.

Kwastverwerking

Niet verdunnen

Applicatie tips

Losse roest eerst verwijderen met staalborstel en/of grof schuurpapier. Zorg ervoor dat het totale te schilderen (kale) oppervlak voldoende ruw is (P60). Vervolgens goed naspoelen met schoon leidingwater om het resterende vuil te verwijderen. Hierna de ondergrond vetvrij maken met Epifanes Reinigingsthinner. In één dunne laag EPIFANES Rust Remover aanbrengen. Deze reageert snel op roest en verandert in een gladde, blauw-zwarte ondergrond welke een goede basis vormt voor alle Epifanes roestwerende primers Tussen drie uur en maximaal twee dagen is de blauw-zwarte ondergrond worden overschilderbaar met de eerste (verdunde) primerlaag van het gekozen verfsysteem. EPIFANES Rust Remover hecht prima op vochtig staal en kan verwerkt worden in vochtige, slecht te ventileren ruimten.


© Epifanes/W. Heeren & Zoon BV Algemene voorwaarden Disclaimer privacy policy Sitemap

Lab 35: Design, CMS en Hosting