Epifanes/W. Heeren & Zoon BV

Epifanes zet er vaart achter

Kies een product

Epifanes/W. Heeren & Zoon BV - Kies een product

Systeemopbouw

Epifanes/W. Heeren & Zoon BV - Systeemopbouw

Kies een kleur

Epifanes/W. Heeren & Zoon BV - Kies een kleur

Tips & Tricks

Epifanes/W. Heeren & Zoon BV - Tips & Tricks

Download onze app, dan heeft u ons altijd bij de hand.

Epifanes App - Apple
Epifanes App - Android

Epifanes jachtlakken en verven

Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd en worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur.

Epifanes biedt een compleet assortiment aan jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen. 

De internetsite bevat uitgebreide en duidelijke productuitleg. Ook wordt stap-voor-stap aangegeven hoe het verfwerk het best kan worden uitgevoerd en waar u bij het schilderen op moet letten. In de site zijn diverse praktische adviezen opgenomen en worden de fijne kneepjes van goed schilderwerk uitgelegd.Naast de uitvoerige productinformatie vindt u een duidelijk overzicht van ons dealernetwerk.

We hopen dat u in de site alle informatie vindt over het behandelen en onderhouden van uw schip.  Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt altijd telefonisch contact opnemen met onze helpdesk (0297 - 360-366) of langskomen op onze stand op één van de watersportbeurzen. Onze verfadviseurs helpen u graag verder met een advies op maat.

© Epifanes/W. Heeren & Zoon BV Algemene voorwaarden Disclaimer privacy policy Sitemap

Lab 35: Design, CMS en Hosting